15 October 2010

Jom beli Laptop Sleeves.

Tak kira lah korang ni designer ke, bloggers ke, ataupun orang yg ada laptop. korang SEHARUSNYA mesti ada satu laptop sleeves yg kene dgn personality korang kan. Biasanya bile korang beli laptop korang akan dapat satu beg laptop secara percuma. Tapi itu semua hanyalah design2 biasa dan MEMBOSANKAN.! hahaa !!


okay2. kalau korang nk tahu dan memang korang dah tahu pun. Bersepah2 beg laptop ada jual kat kedai kan. tp bila cakap beli kat kedai macam tak banyak pilihan dan design dia semua lebih kurang sama je. BORING....!!~~ kan2??


Okay2. hari ni aku nk tunjuk kat korang design2 laptop sleeves yang korang boleh beli secara ONLINE jugak. :) amacam?? ada beran?? 



amcam?? ni baru sikit.. ni baru sikit. nak tengok lagi.?
okay2.. sabar..
ape lagi.. 
JOM USHAR !!






Snupped | $35-$50
Mereka menawarkan lebih dari 20 rekaan yang menarik untuk laptop sleeves korang. Korang jugak boleh buat rekaan korang sendiri!





yang ni memang rare siot ! laptop korang dalam My Document




Yang ni bukan untuk latop sebenarnya tapi agak cool jugak kalau nk bawak ke hulu ke hilir kan.?




Kailo Chic | $29.99










Fabrix Laptop Sleeves | $35.00 - $50.00




Yang ni agak style jugak. menarik.. senang bukak senang simpan. 



Ada sesiapa rasa RETRO??




Design yang simple. Dibuat 100% daripada kapas.




Beg ni agak style jugak. korang tengok lah sendiri.




AirMail | $34.00
yang ni sesuai untuk Macbook Air. Cool eh?




MacTruck | $249.95
Memang sesuai untuk lindungi laptop korang.




Cover Bee 
Yang ni banyak design animal print.


yang design ZEBRA ni MENARIK beb !! : D




5 comments:

  1. http://192.168.216.75:8088/xbs/index.asp

    ReplyDelete
  2. http://www.taddict.com/

    ReplyDelete
  3. http://www.threadless.com

    ReplyDelete
  4. mane nak crk beg2 ni sume? bole tlg tak? anything email me at nardzainudin@ymail.com okay. really need it. tq. :)

    ReplyDelete
  5. semua ni boleh on9 klik je link atas gambar2 tu. direct to their website.

    ReplyDelete